Jag jobbar med mina negativitet

Jag vill förändras och önskar vakna upp till min högsta sanning. Det betyder att jag ska identifiera mina negativa känslor som finns kvar inom mig, allt som visas i mitt dagliga liv. Och med alla dessa energihöjningar och portaler som är öppna så går det inte att undvika det. Det är inte alltid så lätt att se sitt eget mörker.

Är jag alltid kärleksfull i varje stund? Om jag inte är det, vad är det då som visar sig? Blir jag irriterad på andra, blir jag besviken på någon, är jag arg på någon annan för det de gjort mot mig? När jag attackerar någon annan så attackerar jag alltid mig själv eftersom jag bara ser min egen projektion av verkligheten. Den verklighet jag tror är sann finns bara i mitt eget sinne. När jag attackerar andra så attackerar jag egentligen någonting som inte finns där. Det går aldrig komma till 5D och samtidigt hålla kvar sin attack och dömade, det är 3D.

Meningen är att jag ska komma dit då jag i alla situationer har frid eftersom jag väljer det om och om igen. Det betyder att när jag känner kärlek i alla lägen fast det stormar i mitt liv så kan Universum använda mig i alla situationer, då är jag till en verklig nytta då jag står stadigt förankrat i ljusets höga frekvens.

Det kan komma situationer eller människor in i mitt liv då jag ruskas om och får ta ställning till vad jag vill göra med mitt inre. Väljer jag att se en högre sanning genom att se personen med kärleksfulla ögon och inse att den personen är också en del av Universum precis som jag själv? Är inte detta det viktigaste målet, att se med kärleksfulla ögon på allt och alla? Eller känner jag bara negativa känslor och bara ser vad andra gör mot mig? Har jag krav på att personen i det yttre måste göra det jag vill, då har jag ett stort beroende att personen ska ändra sig så att jag får rätt, bli nöjd, då ligger min tillfälliga frid i den personens händer. 

Dömer jag en annan person, då dömer jag mig själv då vi alla är en del av helheten. Att vara arg på en annan person är som att vara arg på mig själv (känslan sitter inom mig). Att vänta på en yttre rättvisa hjälper mig inte när det gäller mina egna känslor. Vad jag vill göra med mina känslor är mitt ansvar. Jag väljer att förlåta och se ljuset så kan jag släppa den negativa energin inom mig. Jag befriar mig själv. Personen i det yttre kan bara visa mig vad jag har min egen smärta, göra min ryggsäck synlig, sedan är det upp till mig vad jag vill göra med den. Jag är uppmärksam på mina känslor, de visar mig vad jag kan arbeta med just nu. Är inte allt i det yttre en spegling av mitt inre? Då kommer mitt inre fortsätta att visa sig i det yttre tills jag väljer att se det med kärlek. Jag vill hellre ha kärlek än negativt som speglas från mig till det yttre. Så ser jag på det.

Jag arbetar precis som de 7 intentionerna säger i Meipharos Healing. Läs gärna. 

Dag Lindlöf. 29 Juli 2019