Speglingar i det yttre

Visar sig en negativ känsla inom dig så ska du titta på den. Exempelvis, en person eller händelse i det yttre kan trigga igång dina känslor och rädslor. Du har säkert något som du triggas eller mår dåligt av. Enda sättet att få bort rädslan är att titta inom dig själv där den uppstod. Det hjälper inte att få bort triggningen i det yttre eftersom det är en spegling. Du kan bara fly tillfälligt från dina känslor, låtsas att dom inte finns. Triggningen återkommer alltid i det yttre om och om igen tills du tittat på den (inom dig). Det hjälper inte att få bort problemet i det yttre, för det är inte det som är problemet.

Världen du ser och upplever i det yttre är en direkt spegling av allt det som är du just nu, alla dina känslor och rädslor som du identifierar dig med, även djupt undermedvetet. Att välja vägledaren inom dig (högre jag), då börjar du alltmer se mer kärleksfullt på det som händer i ditt liv. 

Det gäller att se rädslan vad den kommer ifrån och bearbeta den inom dig, förlåta dig själv och förlåta personen i det yttre. Men egentligen så finns det inget att förlåta då personen som du triggas av har bara hjälpt dig att se din egen rädsla, personen är alltså din lärare. Då är det bara att tacka ödmjukt  för att personen hjälper dig att se och få kännedom om din egen rädsla, din spegling.  Jag själv är alltmer tacksam för det jobbiga jag möter i det yttre fysiska livet i situationer och av männskor, det gör att jag får se mig själv och mina obearbetade känslor tydligare. Jag blir allt bättre på att läka mig själv. 

Friden är något man tränar på
Gör du jobbet med din rädsla så höjer du dig och kan se mer kärleksfullt på världen utan att triggas. Vill du ha friden så väljer du den om och om igen i alla situationer. Då är du snart hemma. Friden är något man tränar på. Släpp 3D och släpp fjärrkontrollen du tror andra har till dina känslor. Vad skönt att vi själva kan bestämma om vår frid och inte låta andra bestämma när vi ska ha den. Jag jobbar på detta sätt. 

Dag Lindlöf. 24 Juli 2019