Kraftfull jordande distanshealing av Didgeridoo Kraftfull jordande distanshealing av Didgeridoo

Distanshealing - Energihealing av Didgeridoo

Pris 380kr

Genom mitt "Högre Jag" skickar jag distanshealing - energier av ljud/toner/vibrationer med Didgeridoo (blåsinstrument). Mitt högre jag hämtar hem det som behövs från Shamaner/Aboriginerna som finns i det Gudomliga ljuset.

Didgerido är ett blåsinstrument. Det är mellan 1-3 meter långt. Det är traditionellt spelat av Aboriginerna, Shamaner i Australien och har funnits i mer än 1000 år. Det är energier av vibrationer, ljud och utövarens goda avsikt som gör det läkande och helande på djupet för människan. Healingen är mycket jordande - grundande. När jag tog emot denna healing så kändes det i hela kroppen. Du får den healing och läkande energier du behöver just nu. Du kan med fördel meditera samtidigt.

Välkommen att beställa denna kraftfulla healing.

Klienters upplevelser av Energihealing Didgeridoo 

Oj vilken healing. Jag kände mig verkligen jordad och det kändes som min rygg tryckte tungt mot soffan som jag låg på, så tungt att den for ner till marken. Jag blev även tung i armarna. Sen reste sig håret bara på höger sida av huvudet. Då kände jag hur njurledarna och njurarna liksom sträcktes på längden, på var sida om ryggraden. Därpå blev jag lätt som luft på ovansidan av kroppen medan ryggen och baksidan av min kropp fortfarande var jordad, på jorden. Sedan reste sig håret på huvudet återigen bara på höger sida och jag blev så trött, så trött. Somnade till. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Tack för en annorlunda upplevelse.  God natt. 
Hannele

Jag säger bara wow så kraftfull kändes i hela kroppen så mycket värme kände hur den sög tag på djupet. Helt underbart. Tack tack, du är fantastiskt duktig. 
Maria J

Nyss tillbaka till verkligheten. Det tog tid innan jag kände att den kom in i mig vet inte varför...har pip i öronen i vanliga fall, inget utredning på tinnitus men jag var öronbarn och sprängt trumhinnorna när jag var liten men det kom en ton som jag inte kände igen som var dovare och stannade en stund. Det kändes att jag behövde healingen och jag kände även att det var en dov energi som var lugnare i arbetet, det blev lugnare i ben och armar och de kändes jättebra,  det pulserade lite mer i vänster arm, det är ju där jag är opererad och det kändes lugnt i resten av kroppen. Det kändes lugnt och behagligt med energin, annars när de är starkare så är kroppen som i en båge eftersom jag reagerar starkare på den ljusa energin. Jag är evigt Tacksam för healingen.
Margareta F

Tack för healingen. Kan inte riktigt sätta ord på hur det kändes, men kändes i hela kroppen och speciellt i ländryggen, somnade till i slutet av healingen. Vaknade vid halv 2 av att det tjuter i mina öron, men det gick över efter en liten stund. Tack
Helena M