Massagehealing på distans


Pris 380kr

Masssagehealing Energin tar du emot på distans. Det fungerar utmärkt. Läs klienters upplevelser nedan.

Även djur kan ta emot Massagehealing. 
Läs om återkoppling djur och från deras ägare nedan.

  

  • Du får massagehealing energi till din rygg, nacke, axlar och ben precis som en vanlig massage men du får även healing. Du kan känna hur det jobbar i din kropp. Det kan kännas som det strömmar, bubblar och flödar. 
  • Du får ny fin energi, mer avslappning, du får en mjukgörande och värmande känsla i kroppen. Spänningar kan släppa. Även smärta kan minska eller försvinna helt. Stagnerad och blockerad energi kan frigöras.
  • Alla har olika upplevelser av Massagehealingen, en del känner mycket direkt under Massagehealingen, andra kan känna mer senare. Är det något som måste jobba på djupet så kommer resultatet kanske efter någon dag. Ibland så kan det behövas mer än en Massagehealing, speciellt om man har haft ett problem under en längre tid.
  • Energimassagen masserar dig och då blir även olika organ i kroppen påverkade, precis som leder och muskler.
  • Djur kan med fördel ta emot skön Massagehealing. Läs mer nedan.

Välkommen att beställa
Dag Lindlöf

Återkoppling Healingmassage Energi från både människor och djur
 

Klient har ont i ländryggen
Tack för healingen, hur i himmel kan man skicka massage, så det känns, helt otroligt fantastiskt , smärtan är borta, det var som bubblor under huden, väldigt djupt. Sååå sköönt.❤️
Kristina R

Dagen efter Massagehealing
Tack för healingen, jag somnade givetvis efter min jobbhelg. Men jag känner mig så avslappnad och mjuk i kroppen, som bomull. i dag ska healingen få fortsätta och landa in. Underbart.
Kristina R

Kraftfull Massagehealing
Tack Dag för den kraftfullaste healingen jag någonsin fått ❤️ gick som en rysning genom hela kroppen 2 gånger. Kram ❤️

Pia. C

Healingtillfälle 1
Dag Lindlöf . Tack för den fina Massagehealingen! Det kändes verkligen som mjuk massage inne i kroppen både i nacken, längs ryggen och mina onda punkter längs ryggen och svanken och längs benen. Det var lite rolig känsla att få både healing och massage på samma gång. Det var riktigt bra! Jag uppskattade det väldigt mycket! Det här vill jag lära mig också. Det kändes så mjukt och fint. Det kändes som att massagen kunde hitta alla vrån som behövde avslappning. Tusen tack!
Riitta L

Healingtillfälle  2
Tack för Healingen! Det var mycket den här gången. Mitt hjärta behövde verkligen healing efter den här tuffa veckan på jobbet. Tack! Det kändes mycket även i nacken och runt skallbenet och tom inne i hjärnan. Det var häftigt! Tack för den fina Massagehealingen! Det var lite kul, för det var olika båda gångerna. Det blir väl så efter vad man behöver.
Riitta L

Tack för en jättefin massagehealing
Kroppen blev väldigt tung och avslappnad, en mycket behaglig känsla av mjuk massage under huden, en skön värme som omslöt kroppen bit för bit. Det kändes tryggt, ljust och behagligt jag blev full av tillit inför vad som komma skall.
Tack snälla 
Stephanie S Nilsson

Massagehealing till djur - Återkoppling

Massagehealing till hästen Arthur på distans.
Hej och tack på Arthurs vägnar för massage och healing. Han ville stå inne i ligghallen under behandlingen (De går på stor lösdrift) med sin bästa vän Hampus tätt intill. När jag höll händerna på honom kände jag hur musklerna rörde sig under huden. I slutet gäspade och frustande han en del, så som hästar gör när de släpper spänningar och energier. Han verkade nöjd efteråt och gick direkt ut för att äta.
Tack Ann T

Massagehealing till hästen Kavat på distans.
Hej! Tack så himla mycket. Kavat stod i sin box och åt under tiden. I början ryckte det lite i mulen och näsborrarna. Efter ca 10 min gjorde han ett kippande läte några gånger och jag kände ett tryck över mitt bröst och fick svårt att andas. Efter ytterligare ca 5 min släppte trycket från mitt bröst och Kavat slutade äta och ställde sig för att vila på ett bakben och stod nästan och somnade. Även jag blev väldigt trött. Kavats boxgranne Classe ville stå nära och även han frustade och slappnade av under tiden. Tror att Kavat tyckte att det var jätteskönt.
Malin

Massagehealing Energi till en häst på distans
Hej Dag! Tack för healingen till B. Det var intressant. Jag satt utanför hans box och tittade. Han stod lugnt och åt. Spelade lite med öronen och tittade lite på mig som ”vad gör du”? Strax efter började det pirra i min egen kropp. Det började lite i överkroppen, men gick snart ner till ryggen. Efter det gick det ner till benen, och starkast kändes det i vänster ben. I armarna kändes bara lätt pirr. Efter 20 minuter suckade jag. Efter 25 min pirrade mest i ländryggen och lite i benen. Efter 25 min suckade B och sedan kissade han. Efter 30 min frustade han. Det pirrade lite i min kropp till 19.05. B stod lugn och harmonisk hela tiden, så han måste tyckt om det. Han är en väldigt sensitiv häst. Tror du att vi kan ha så starkt band han och jag så jag kände av honom? Jag var inte beredd på det. Jag skulle ju bara observera.
Med vänlig hälsning Helene

Massagehealing Energi på distans till Brunte
Hej Dag! Tack för healingen till Brunte. Det blev faktiskt som förra gången med B att det började pirra i min kropp. Energierna kändes i benen, ländryggen och runt midjan, även bakdelen. Mest pirrade det i vänster ben. Mot slutet pirrade det svagt i vänster arm. Brunte stod väldigt lugnt och åt. Hans mage började kurra och låta efter några minuter, och fortsatte från och till hela tiden. Det var en lugnande energi, och jag blev lite trött. Brunte såg avslappnad ut på ögonen.
MVH Helene.

Välkommen att betställa Massagehealing till dig eller ditt djur.