Kontakta mig för ett helande samtal i telefon.

Jag
 hjälper dig med rädslor, oro, tankar och blockeringar där du sitter fast eller svårigheter som får dig att må dåligt.  

Pris 700kr

Jag kan få dig att se och förstå ditt problem ur ett högre andligt perspektiv. Jag ger dig råd och vägledning så du kan vända på negativa tankar till ljusare och positivare tankar. Jag kan rena dig från negativa energier och mycket mer. Genom ett samtal från mig så kan det bli en positiv förändring för dig, det kan märkas direkt eller så kommer det positiva allt mer in i ditt dagliga liv. Se det som ett frö som växer.

Dina och mina Guider och Högre jag är alltid närvarande under ett samtal. Jag ber alltid för det högsta bästa goda för dig. Jag använder mig av min kunskap, erfarenhet, visdom och mina gåvor. Oftast bara vet jag eller känner på mig vad jag behöver göra eller säga för att vägleda och stödja dig.

Du själv kan få till dig saker under vårt samtal. Det kan vara bilder du ser, tankar som kommer eller att du bara känner eller förstår något. Natten efter ett samtal så kan du sova lite oroligt då du bearbetar det som kommit upp. Eller så sover du djupt. Det händer också att man känner sig klarvaken och har svårt att sova. Det kan ta lite tid att berabeta det som kommit upp ivårt samtal och healing. Det är bra att det blir en reaktion, det visar på en förändring och en läkeprocess. Du kan få mer förståelse och insikter dagarna efter vårt samtal. Om det behövs så ger jag dig healing så du lättare kan bearbeta, läka och släppa.

Jag har tystnadsplikt.

Dag Lindlöf - Lindlöfs Akademi. Andlig vägledare, lärare och healer i den nya tiden.

Du kan även beställa en effektiv rening och balansering av aura & chakra. Det kan kännas som en nystart.