Massagehealing Energi på distans


Pris 380kr

Masssagehealing Energin tar du emot på distans. Det fungerar utmärkt. Läs gärna klienters upplevelser nedan.

  • Du får massagehealing energi till din rygg, nacke, axlar och ben precis som en vanlig massage men du får även healing. Du kan känna hur det jobbar i din kropp. Det kan kännas som det strömmar, bubblar och flödar. 
  • Du får ny fin energi, mer avslappning, du får en mjukgörande och värmande känsla i kroppen. Spänningar kan släppa. Även smärta kan minska eller försvinna helt. Stagnerad och blockerad energi kan frigöras.
  • Alla har olika upplevelser av Massagehealingen, en del känner mycket direkt under Massagehealingen, andra kan känna mer senare. Är det något som måste jobba på djupet så kommer resultatet kanske efter någon dag. Ibland så kan det behövas mer än en Massagehealing, speciellt om man har haft ett problem under en längre tid.
  • Energimassagen masserar dig och då blir även olika organ i kroppen påverkade, precis som leder och muskler.

Välkommen att beställa
Dag Lindlöf

Du kan även beställa skön Massagehealing till dina djur, speciellt hundar och hästar. klicka här 

Återkoppling Healingmassage Energi

 

Klient har ont i ländryggen
Tack för healingen, hur i himmel kan man skicka massage, så det känns, helt otroligt fantastiskt , smärtan är borta, det var som bubblor under huden, väldigt djupt. Sååå sköönt.❤️
Kristina R

Dagen efter Massagehealing
Tack för healingen, jag somnade givetvis efter min jobbhelg. Men jag känner mig så avslappnad och mjuk i kroppen, som bomull. i dag ska healingen få fortsätta och landa in. Underbart.
Kristina R

Kraftfull Massagehealing
Tack Dag för den kraftfullaste healingen jag någonsin fått ❤️ gick som en rysning genom hela kroppen 2 gånger. Kram ❤️

Pia. C

Healingtillfälle 1
Dag Lindlöf . Tack för den fina Massagehealingen! Det kändes verkligen som mjuk massage inne i kroppen både i nacken, längs ryggen och mina onda punkter längs ryggen och svanken och längs benen. Det var lite rolig känsla att få både healing och massage på samma gång. Det var riktigt bra! Jag uppskattade det väldigt mycket! Det här vill jag lära mig också. Det kändes så mjukt och fint. Det kändes som att massagen kunde hitta alla vrån som behövde avslappning. Tusen tack!
Riitta L

Healingtillfälle  2
Tack för Healingen! Det var mycket den här gången. Mitt hjärta behövde verkligen healing efter den här tuffa veckan på jobbet. Tack! Det kändes mycket även i nacken och runt skallbenet och tom inne i hjärnan. Det var häftigt! Tack för den fina Massagehealingen! Det var lite kul, för det var olika båda gångerna. Det blir väl så efter vad man behöver.
Riitta L

Tack för en jättefin massagehealing
Kroppen blev väldigt tung och avslappnad, en mycket behaglig känsla av mjuk massage under huden, en skön värme som omslöt kroppen bit för bit. Det kändes tryggt, ljust och behagligt jag blev full av tillit inför vad som komma skall.
Tack snälla 
Stephanie S Nilsson