Massagehealing till hästar, hundar och andra djur

Massagehealingen sker på distans. Läs nedan vad ägarna till hästarna säger om den sköna Massagehealingen.

Pris 380kr

Har du en häst eller Hund som vill ha Massagehealing? Även andra djur kan ta emot.

  • Hästen får massagehealing energi till hela kroppen precis som en vanlig massage men även healing. 
  • Hästen får ny fin energi, mer avslappning och en mjukgörande och värmande känsla. Spänningar släpper taget. Även smärta kan minska eller försvinna helt. Stagnerad och blockerad energi kan släppa.
  • Energimassagen masserar och då blir även olika organ i kroppen påverkade, precis som leder och muskler.
  • Det kan kännas som det strömmar, bubblar och flödar i kroppen. Kanske kan du känna själv om du lägger en hand på hästen under Massagehealingen att det jobbar för fullt. Hästar brukar ofta gäspa och frusta när spänningar släpper.


Det är en fördel att du är med under tiden Massagehealingen till ditt djur pågår. Det kan vara intressant att se och kanske känna vad som sker. 

Kontakta mig om du vill beställa en Massagehealing till din häst, hund eller något annat djur.
Dag Lindlöf

Återkoppling

Massagehealing till hästen Arthur på distans.

Hej och tack på Arthurs vägnar för massage och healing. Han ville stå inne i ligghallen under behandlingen (De går på stor lösdrift) med sin bästa vän Hampus tätt intill. När jag höll händerna på honom kände jag hur musklerna rörde sig under huden. I slutet gäspade och frustande han en del, så som hästar gör när de släpper spänningar och energier. Han verkade nöjd efteråt och gick direkt ut för att äta.
Tack Ann T

Massagehealing till hästen Kavat på distans.
Hej! Tack så himla mycket. Kavat stod i sin box och åt under tiden. I början ryckte det lite i mulen och näsborrarna. Efter ca 10 min gjorde han ett kippande läte några gånger och jag kände ett tryck över mitt bröst och fick svårt att andas. Efter ytterligare ca 5 min släppte trycket från mitt bröst och Kavat slutade äta och ställde sig för att vila på ett bakben och stod nästan och somnade. Även jag blev väldigt trött. Kavats boxgranne Classe ville stå nära och även han frustade och slappnade av under tiden. Tror att Kavat tyckte att det var jätteskönt.
Malin

Mitt svar. Tack att du berättar Malin. Du kände av vad Kavat upplevde och kände, det är mycket bra. Det verkar som Kavat kände av något energin jobbade på som sedan släppte taget. Och Kavats boxgranne Classe också tog emot mycket av dom fina energierna. Det blev en stark och välgörande healing.

Massagehealing Energi till en häst på distans
Hej Dag! Tack för healingen till B. Det var intressant. Jag satt utanför hans box och tittade. Han stod lugnt och åt. Spelade lite med öronen och tittade lite på mig som ”vad gör du”? Strax efter började det pirra i min egen kropp. Det började lite i överkroppen, men gick snart ner till ryggen. Efter det gick det ner till benen, och starkast kändes det i vänster ben. I armarna kändes bara lätt pirr. Efter 20 minuter suckade jag. Efter 25 min pirrade mest i ländryggen och lite i benen. Efter 25 min suckade B och sedan kissade han. Efter 30 min frustade han. Det pirrade lite i min kropp till 19.05. B stod lugn och harmonisk hela tiden, så han måste tyckt om det. Han är en väldigt sensitiv häst. Tror du att vi kan ha så starkt band han och jag så jag kände av honom? Jag var inte beredd på det. Jag skulle ju bara observera.
Med vänlig hälsning Helene

Mitt svar. Det låter som en riktigt bra Massagehealing B fick. Ja det stämmer att du kände av vad B kände i Massagehealingen. Nu får du hålla utkik och se om något mer positivt hänt med B dagarna framöver. Han fick ju både Massage och healing. 

Massagehealing Energi på distans till Brunte
Hej Dag! Tack för healingen till Brunte. Det blev faktiskt som förra gången med B att det började pirra i min kropp. Energierna kändes i benen, ländryggen och runt midjan, även bakdelen. Mest pirrade det i vänster ben. Mot slutet pirrade det svagt i vänster arm. Brunte stod väldigt lugnt och åt. Hans mage började kurra och låta efter några minuter, och fortsatte från och till hela tiden. Det var en lugnande energi, och jag blev lite trött. Brunte såg avslappnad ut på ögonen.
MVH Helene.

Mitt svar. Bra att du kände av Brunte så mycket i dig själv, precis som förra gången. Det var en mycket bra healing som Brunte verligen behövde. Tack att du berättar.