Gold Reiki
 
Grundad av Ole Gabrielsen.

Pris 1400kr. 
 

  • Förkunskap Kundalini Reiki Master behövs. 
  • Kursen är på 3 veckor.
  • 3 initieringar.
  • Gold Reiki passar även utmärkt för djur.
  • Du läser på distans hemma i lugn och ro.
  • Du får ett Diplom efter avklarad och godkänd kurs.


Guldljusstrålen är den starkaste i universum för att transformera rädsla och mörker till ljus och positiv energi. Detta ger Gold Reiki styrkan och egenskapen att transformera negativ energi. Den här energin är utmärkt till att rena dig själv och andra på ett mycket mjukt sätt. Energin är “mjuk” i sig själv men healingen blir mycket starkt och arbetar effektivt i din klient efter det att healingsessionen är klar.

Gold Reiki höjer vibrationsfrekvensen hos den som får både initieringar och healing och att ett mycket effektivt healande och transformation kan ske. Gold Reiki hjälper dig att se ljust på tillvaron, och den får dig även på bättre humör. 

Du kan använda dig av Gold Reiki som vanlig Reiki Healing och använda dig av de handpositioner som du tycker passar för det aktuella healingtillfället. Man kan sitta på en stol för att ta emot healingen eller ligga på en behandlingsbänk och ta emot en kombination av healingmetoder, massage osv. Eftersom du redan är Reiki initierad och även har Kundalini Reiki så har du ett flertal tekniker som du kan använda dig av om du vill, därför finns inga specifika tekniker angivna i denna kurs eftersom de nämnda är ”föregångare/förkunskaper” till denna energi.

Välkommen att lära dig Gold Reiki hos oss.

Vi lär även ut Purple Reiki som är steget efter Kundalini Reiki.

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©.