Guds Kärleks Nåd
  
Kanaliserad av Sonja och Dag Lindlöf 2007.

Du som inte vill ta en längre kurs för din andliga och personliga utveckling kan ta emot dessa initieringar som Guds Kärleks Nåd bidrar till. Dessa verkar inom dig hela livet och hjälper dig på din väg genom livets resa. Vilket innebär att man likväl arbetar med sina skuggsidor.
 

  • Guds Kärleks Nåd har 3 initieringar.
  • Det ska gå 7 dagar mellan initieringarna.
  • Initieringarna kan man ge fysiskt eller på distans.
  • Det är initieringarna som hjälper till och utvecklar dig fram till ett mycket andligare och kärleksfullare liv.
  • Du blir initierad i en Mästarsymbol.
  • Du får ett Diplom efter initieringarna.
  • Du kan initiera andra i "Guds Kärleks Nåd" när du mottagit initieringarna och gått igenom utrensningarna.


Pris 950kr

Nådens Ängel
Initieringarna är till för alla som söker och vill ha en stark andlig utveckling i sitt liv. Initieringarna får dig att öppna upp, inte enbart för din andliga utveckling, utan också för att öppna ditt hjärta så du lättare finner den sanning du söker. Nådens Ängel erbjuder oss Guds Kärlek som en levande realitet. Vi får hjälp med att förändra våra tankar och inställningar genom Guds Kärleksfulla Nåds initieringar.

Viktiga initieringar
Det är en gyllene bro mellan jorden och himmelen när du tar emot initieringarna. Den Andliga
världen säger att dessa initieringar är mycket viktiga för alla människor som söker sanningen.

Nåden följer dig i livet
Nåden kan vi märka av på många olika sätt i livet, den kan uppenbara sig i så många olika situationer som vi inte har någon som helst kontroll över. Det kan röra sig om att man får ett jobb som man aldrig hade trott att man skulle få. Det kan vara ett telefonsamtal som ger oss ny livsgnista och ökar vårt självförtroende. Man kan möta människor som förändrar ens livssituation på ett sätt som förvånar oss eftersom man inte tror sig ha möjlighet att få en förändring i livet. I själva verket är det en underbar vägledning om vad livet kan innehålla med tron på Nåden.

Mästarsymbolen Mästarsymbolen
Du blir initierad i Mästarsymbolen som hjälper och stärker dig på din andliga väg och stärker även din kontakt med Universum/Gud. Du blir välsignad! Det är en stark gudomlig energi som följer dig i livet. 

Välkommen.

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©.