Guds Kärleks Nåd

Kanaliserad av Sonja och Dag Lindlöf 2007.

Den som inte vill ta en kurs för sin andliga och personliga utveckling kan istället ta emot initieringar som bidrar till din utveckling under hela livet och som hjälper dig på din väg när du minst förväntar dig det.
 

  • Guds Kärleks Nåd har 3 initieringar.
  • Det ska gå 7 dagar mellan initieringarna.
  • Initieringarna kan man ge fysiskt eller på distans.
  • Det är initieringarna som man får som hjälper till och utvecklar dig fram till ett mycket andligare och kärleksfullare liv.
  • Du blir initierad i en Mästarsymbol.
  • Du får ett Diplom efter initieringarna.
  • Du kan initiera andra i "Guds Kärleks Nåd" när du mottagit initieringarna och gått igenom utrensningarna.


Pris 750kr

Initieringarna är till för alla som söker och vill ha en stark andlig utveckling i sitt liv. Initieringarna får dig att öppna upp, inte enbart för din andliga utveckling, utan också för att öppna ditt hjärta så du lättare finner den sanning du söker. Nådens Ängel erbjuder oss Guds Kärlek som en levande realitet. Vi får hjälp med att förändra våra tankar och inställningar genom Guds Kärleksfulla Nåds initieringar.

Det är en gyllene bro mellan jorden och himmelen när du tar emot initieringarna. Den Andliga
världen säger att dessa initieringar är mycket viktiga för alla människor som söker sanningen.

Nåden kan vi märka av på många olika sätt i livet, den kan uppenbara sig i så många olika situationer som vi inte har någon som helst kontroll över. Det kan röra sig om att man får ett jobb som man aldrig hade trott att man skulle få. Det kan vara ett telefonsamtal som ger oss ny livsgnista och ökar vårt självförtroende. Man kan möta människor som förändrar ens livssituation på ett sätt som förvånar oss eftersom man inte tror sig ha möjlighet att få en förändring i livet. I själva verket är det en underbar vägledning om vad livet kan innehålla med tron på Nåden.

All text är Vita Safirens material och skyddat av Copyrightlagen ©