Imara Reiki

Pris 1200kr

En modern variant av Mikao Usui’s Reiki som har kanaliserats av Barton Wendel och hans bror Geoffrey har medverkat till att förfina och utarbeta systemet.
 

 • Förkunskap Reiki Master behövs
 • Du läser på distans hemma i lugn och ro.
 • Kursen är på 4 veckor.
 • Du får 1 manual på 25 sidor.
 • Du lär dig heala dig själv och andra fysiskt och på distans.
 • Du kan lära ut Imara Reiki till andra.
 • Du får 1 initieirng.
 • Du får ett Diplom efter godkänd/avslutad kurs.

Vad är Imara Reiki?
Imara Reiki är en Reiki modalitet av en högre vibrationsnivå än den traditionella Reiki energin och metoden kommer bara att arbeta och fungera i sin fulla styrka om nu är välvilligt inställd till den.

I vissa hänseenden, kan healing energin delas upp i vibrations band, (frekvenser) där Imara Reiki är på “nivå 5” på “Reiki skalan”. Endast för ett jämförelseskäl så är de traditionella Usui Reiki nivåerna 1- 3 (Första graden, Andra graden och Master Reiki) och Karuna Reiki anses ligga på nivå 4.

Som du kommer att förstå så är detta en intensiv form av Reiki - energi. Energin har en något ”annorlunda” känsla mot de övriga Reikienergierna.

Namnet “Imara” betyder helt enkelt “mera”, därav mera Reiki = Imara Reiki.
 
 • Imara Reiki behöver inte några symboler. Vill du ändå använda dig av en symbol så finns det en Tornadovirvel.
 • Med Imara Reiki använder vi en ny och enkel initierings process. 
 • De flesta mottagare upplever en Spirituell Koppling (med nedstigande varelser, änglar etc.) Ibland kommer en Laho Chi Mästare när man healar eller blir initierad i Imara Reiki. Det är en kort Kinesisk äldre man som visar sig.
 • Imara Reiki är känd för sin kapacitet för att hela tidigare livs händelser. Bland de bästa egenskaper Imara Reikin har är att hela förträngda händelser (fysiska, känslomässiga och spirituella trauman).
 • Imara Reiki har bevisat sig själv angående healing. Händelser/blockeringar som inte ligger på det medvetna planet men som ändå påverkar dig kommer upp till ditt medvetande för att släppas.
 • Imara Reiki använder en förenklad och intensivare distans healing procedur mot vanligt.
 • Det är vanligt för både givare och/mottagare att man får ta emot informationen under healingsessionen.

Laho Chi Mästaren i Imara Reiki
Om du behöver så visualisera ett ”högre andeväsen” (Laho Chi Mästare) som hjälper dig när du healar med Imara Reiki (flera av våra elever har upplevt en kort äldre Kinesisk mans närvaro) 

Ordet La ” i Laho Chi refererar till den ljusa, lätta, kärlek och visdom som kommer från kristusenergin eller högre. “ Ho” betyder rörelsen av denna energi, och “ chi ” är livs - energi.

Läs gärna en kanalisering från: JAG ÄR Lao Tzu, vän och allierad, en uråldrig Väktare och Mästare för LaHo Chi.  Lao Tzu via Linda Dillon den 6 augusti, 2019 (från st-germain.se)

Välkommen att gå denna healingkurs.
Upplevelse av Imara Reiki initiering med Laho Chi Mästare

Hej 

Tack för en kraftfull initiering ❤
Det här är helt otroligt för jag hade inte alls planerat att gå nån healingkurs just nu men i förrgår, dan före jag tog emot bergshealingen då kom en man med kinesiskt utseende till mig när jag var halvvaken och sa att tiden är kommen för att du ska lära dig Imara Reiki, när jag vaknade kände jag väldigt starkt att jag var tvungen att kolla upp detta då jag inte visste att det fanns, eller inget jag tänkt på i alla fall, gissa om jag blev glad när jag såg att du lärde ut den formen, det ska bli kul att gå kurs för dig igen, du lär ut så bra.

Det började med att jag kände väldigt kraftig energi över hela ansiktet , huvudet och överkroppen, så starkt att jag ville klia mig, (lät dock bli), energin kändes kraftfullt hela tiden. Jag såg först ett skarpt lila ljus, sedan en man med kinesiskt utseende som satt i skräddarställning och mediterade (samma man som jag såg i min dröm) Han sa, du vet vad du ska göra (det vet jag inte alls kan jag säga men det kommer säkerligen under tidens gång) sedan virvlade han längre och längre bort bilden blev tredimensionell och det var som att jag var i en skog och var omgiven av ett rosa ljus men bilden snurrade och jag blev yr och illamående en kort stund. Sedan såg jag ett stort vackert kyrkofönster med mosaik mönster, du vet glas i små bitar i olika vackra färger, sammanfogade till ett stort fönster. Plötsligt såg jag en kvinna som satte sig vid en spegelblank sjö, i den och upp i hennes ansikte speglade sig fullmånen, Luna for det genom mitt huvud. En stor lila och en grön ängel visade sig och försvann lika fort. En boll som hade många armar rullade framför mig och för varje varv kom ett nytt ansikte fram och jag blev yr och lite illamående igen.

Meningen, det är nyttigt med grönsaker dök upp i huvudet och jag såg mig själv stå i ett växthus och plantera grönkål, jag satte mig ner och då dök det upp en massa icke fysiska varelser, änglar, guider allt möjligt och de satt och log åt mig, sedan såg jag ett stort träd med djupa, djupa rötter framför mig och det var som om jag mentalt följde med ner i rötterna och blev ordentligt jordad. Då kände jag att energin stannat av och jag öppnade ögonen och det hade gått 25 minuter. Jag satt en bra stund och reflekterade, det var så otroligt mycket som hände och så snabbt, mest förbluffad är jag över den här mannen som kom i drömmen och jag kände att jag bara var tvungen att göra det här NU, å sen dyker han upp både i manualen och i initieringen.

Stort tack igen och jag önskar dig en fin kväll
Mvh Catarina