Jesus - vägen till självkärlek

Kanaliserad av Sonja och Dag Lindlöf. 2007 - 2021.

Kommer inom kort
Ingen förkunskap förutom att vi rekommenderar Gudinnans Vita Flamma, men det är inget krav utan en rekommendation.
  • Metoden har tre initieringar och är en enhetlig masterkurs.
  • Kursen lärs ut på distans.
  • Kursmaterial i Pdf - format.
  • Du kan heala dig själv och andra både fysiskt och på distans.
  • Du tar emot 3 initieringar med en veckas mellanrum för maximal utrensning i ditt energisystem.
  • Diplomering efter godkänd/avslutad kurs.
  • Genom diplomeringen är du behörig att initiera och lära ut till andra.
Pris 2300kr

Läs även om kursen GUDINNANS VITA FLAMMA som är en Tvillingflammametod till  JESUS - VÄGEN TILL SJÄLVKÄRLEK och blir därmed en fördjupning som kommer spegla upp din feminina energi. Läser du båda så har du ett fantastiskt komplement för balans och att finna din inre frid om du är hängiven din egen utveckling. VI rekommenderar att läsa GUDINNANS  VITA  FLAMMA först, men dras du till JESUS - VÄGEN TILL SJÄLVKÄRLEK så är det valet helt rätt för dig. 

Metoden är en mycket andligt och personligt utvecklande energimetod för den som tar emot initieringarna. Man utvecklas andligt och personligt och det är en stor gåva för var och en som väljer den här vägen. Healingformen är allomfattande och hjälper till att lyfta fram och belysa blockeringar, mönster och hinder och därmed rensa inom alla livsområden, det vill säga att man får utrensande symtom och känslor att omfamna, acceptera och äga.

Sananda säger: ”Jag älskar mig själv, är kär i mig själv hela tiden. Det är min mission, att älska mig själv så att andra kan älska sig själva genom mig - genom speglingen av mig”.

Genom dessa ord från Sananda förstod vi vad metoden går ut på och det är den villkorslösa kärleken till oss själva och till livet. “Livet” är den Högre aspekten av oss själva - alltså det Högre Jaget är den del av oss som är närmast Gudskällan som kärleksfullt visar oss hur livet ska vara när vi befinner oss i en inkarnation. Vi har tillgång till den villkorslösa kärleken eftersom den är förankrad inom oss i vårt andliga hjärta och det är kärleken vi ska väcka inom oss och fokusera på. När vi kommer dit så kan vi älska ALLT och då avses allt som är omkring oss, eftersom vi då ”ÄR ETT MED ALLT”.

Helandet innebär att det är den villkorslösa Kärleken, Kristusljuset och den maskulina Kristusenergin som kommer att spegla dig i ditt andliga och personliga arbete. Plus att den feminina Gudinnan Maria Magdalenas energi kommer att vara den vårdande, omhändertagande och stödjande vid healing och under processerna som du går igenom. När du tar emot healing eller initieringar genom denna metod så startar processer upp inom dig som får dig att vakna och “se” på dig själv och din omgivning och ditt förhållningssätt till ”ALLT”. Detta hjälper dig på din väg mot att älska dig själv villkorslöst.

Hur långt just du kommer i din utveckling är helt individuellt och beror på hur du hanterar det som visas och belyses för dig i din vardag och i ditt liv, och självklart hur du förhåller dig till dig själv och allt runt omkring dig, hur din “sanning” ser ut. Du kan förändra den sanningen steg för steg till att vara i sann kärlek till allt! Det handlar även om hur långt du ska gå i din medvetandehöjning just i denna inkarnationen – allt är precis som det ska vara och vi är alltid på rätt plats i vår utveckling.

Copyright Sonja och Dag Lindlöf. Vita Safiren.