Kundalini Reiki. Grundkurs.
Grundad av Ole Gabrielsen.

Pris 1100kr för grundkurs.

  • Förkunskap Reiki 2 behövs
  • Kursen är på 4 veckor.
  • Du får 2 initieringar med 3 dagars mellanrum.
  • Du läser på distans hemma i lugn och ro.


I den här kursen kommer du att få lära dig fördjupade healingtekniker och dessa kan du använda som komplement till den vanliga Reikin. 

Alla nedanstående tekniker ingår i Kundalini Reiki, många får du tillgång till i Masterkursen som du även då kan använda var för sig. Kundalini Reiki, Kristall Reiki, Diamant Reiki. DNA Reiki, Födelsetrauma Reiki, Tidigare liv Reiki, Lokaliserande Reiki & Balanserande Reiki. Det ingår även Kundalini Reiki mediationen.

Man kan enkelt beskriva Kundalini som en önskan om att Reiki ska aktivera Kundalinikraften. Reiki är det japanska ordet för den healande kraft som genomströmmar Universum, den harmoni som finns bakom allt vi ser. När man vill att Reiki ska aktiveras kommer alltid rätt balans och högsta möjliga healande, Reiki är själva balansen och harmonin. När man ber att Reiki ska aktivera Kundalinkraften som man gör i denna kurs, då kommer man att få exakt så mycket som man mår bra av och det allra högsta möjliga healandet, för det är healadets sanna natur. Man kan aldrig få för mycket av Reiki eller Kundalini Reiki. Teknikerna kan aldrig vara för starka därför att man öppnar sig bara till det som är möjligt just nu och till sin egen högsta potential.

Kundalini Reiki är olika tekniker för att stärka vår egen inre energi och bygga upp kraft, även att heala karmiska blockeringar eftersom de sitter i våra chakran. Man kan öka energin i alla chakran och i olika livsområden med Kundalini Reiki. Det är ju en healingmetod så kan man inte få några negativa effekter av en Kundaliniaktivering, utan enbart mer healande och harmoni. Det som människor upplever som negativt är i så fall utrensningssymptom i samband med initieringarna

Välkommen att lära dig Kundalini Reiki grundkurs hos oss.

Kundalini Reiki master finns här.
Vill du lära dig hela Kundalini Reiki grund & master så kostar det 2300kr. Totalt 8 veckors kurs.

 

All text och utförande är Vita Safirens material och är skyddat av Copyrightlagen ©