Kundalini Reiki - Grundkurs.
Grundad av Ole Gabrielsen.

Pris 1100kr för grundkurs.
 

  • Förkunskap Reiki 2 behövs
  • Kursen är på 4 veckor.
  • Du får 2 initieringar med 3 dagars mellanrum.
  • Du läser på distans hemma i lugn och ro.

 
I den här kursen kommer du att få lära dig fördjupade healingtekniker och dessa kan du använda som komplement till den vanliga Reikin. 

Kundalinikraften
Man kan enkelt beskriva Kundalini som en önskan om att Reiki ska aktivera Kundalinikraften. Reiki är det japanska ordet för den healande kraft som genomströmmar Universum, den harmoni som finns bakom allt vi ser. När man vill att Reiki ska aktiveras kommer alltid rätt balans och högsta möjliga healande, Reiki är själva balansen och harmonin. När man ber att Reiki ska aktivera Kundalinkraften som man gör i denna kurs, då kommer man att få exakt så mycket som man mår bra av och det allra högsta möjliga healandet, för det är healandets sanna natur. Man kan aldrig få för mycket av Reiki eller Kundalini Reiki. Teknikerna kan aldrig vara för starka därför att man öppnar sig bara till det som är möjligt just nu och till sin egen högsta potential.

Kundalini Reikis olika tekniker
Kundalini Reiki är olika tekniker för att stärka vår egen inre energi och bygga upp kraft, även att heala karmiska blockeringar eftersom de sitter i våra chakran. Man kan öka energin i alla chakran och i olika livsområden med Kundalini Reiki. Det är ju en healingmetod så kan man inte få några negativa effekter av en Kundaliniaktivering, utan enbart mer healande och harmoni. Det som människor ibland upplever som negativt är i så fall utrensningssymptom i samband med initieringarna.

Alla nedanstående tekniker ingår i Kundalini Reiki grund (initiering 1 - 2). När du ber om Kundalini Reiki så får du alla energier automatiskt och behöver då inte precisera de specifika healingenergierna. När du lär dig Kundalini Reiki Master (initiering 3 - 9) så kan du även använda alla nedanstående energier var för sig. 

Kundalini Reiki. Är en energi som upplevs mer fysisk, direktverkande och kraftfullare mot den traditionella lite “sega mjuka” Reikin. Man kan ge energin till den som känner sig energilös och har tappat motiveringen, då ger energin livsvilja och mer glädje. Energin går dit den bäst behövs, som med vanlig Reiki.
Kristall Reiki. Denna energi healar till trauman och rädslor. Löser spänningar och energiförtätningar som gör att man har spänningar i muskler och har ont i kroppen. KristallReiki genomströmmar kroppen, den upplevs som lättare i jämförelse med Diamant Reiki. Den kan ge dig kontakt med olika andliga vägledare och den aktiverar din ljuskropp.
Diamant Reiki. När man healar med Diamant Reiki så känner man sig ett med sin ljuskropp, och man känner en vibrerande ljusfylld kraft, som om diamanter omsluter och strömmar igenom en. Det är en renande energi och den frigör spänningar som man lagrat på sig under livet. Den healar även i det förflutna och i nuet.
DNA Reiki. Med denna energi kan man känna en lättare vibrerande känsla inifrån och ut. Den stärker och stabiliserar vår DNA-kod. Healar till arvsanlag och sjukdomar som har genetiska orsaker. Det kan vara en allergi eller en allvarligare sjukdom som kan läkas ut. Det tar tre veckor innan man märker ett resultat.
Födelsetrauma Reiki. Denna energi går till födsloögonblicket. När vi healar vårt födelstrauma så känner vi oss inte separerade från helheten. Vi kan känna en värme och djupare kontakt med kärleken som genomsyrar Universum. Detta är en mer fördjupande healingteknik.
Lokaliserande Reiki. Denna healingenergi söker själv upp det som är i prioritet för oss att bli healad med just nu. Det är bara att registrera i kroppen och i känslor vart healingen har aktiverats. Detta är en mycket kärleksfull och omfamnande energi. Den healar till karmiska band som vi har till personer, händelser, platser, minnen eller situationer som tar vår energi.
Tidigare liv Reiki. I Auran har vi med oss medvetande från tidigare liv. Likaså sitter det minnen i våra celler. Vi blir mer närvarande i nuet när vi healar till hinder och blockeringar från tidigare liv. Auran börjar att lysa starkare och klarare när vi helar till tidigare liv.
Balanserande Reiki. Är inte enbart kopplad till Kundalini Reiki. Denna teknik aktiverar alla meridianer (energibanor) i din kropp. Energin jobbar i en timma. Denna healande och balanserande övning kan du använda dig av alla dagar.

Det ingår även Kundalini Reiki mediationen.


Välkommen att lära dig Kundalini Reiki grundkurs hos oss.

Kundalini Reiki master finns här (klicka).
 

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©.