Meipharos Healing
(uttalas - Mej faros)


7 nycklar till ditt inre ljus

Kanaliserad av Sonja och Dag Lindlöf 2006.
 

Distanskurs.


Hela färgspektrat.
Meipharos representeras av de 7 Mästarnas strålar och deras färgfrekvenser. Du healar med hela färgspektrat- därför blir den mycket starkt och djupgående. Du kommer dessutom att höja din frekvens och energinivå i din kropp och blir därför en mycket kraftfull energimetod för att heala dig själv och andra. Vilka strålar och färger vi får hjälp av bestämts utifrån det som är i prioritet just i nuet. Behöver vi maximal styrka så får vi hjälp av samtliga Mästarnas strålar och färgspektra.

Meipharos skapar medvetenhet.
Meipharos intention är att ta fram insikter, healing och medvetenhet. Intentionen är att heala kroppen och sinnet, detta sker när du tar emot initieringarna. Initieringar ger oss en typ av medvetenhet som gör att vi börjar att ifrågasätta oss själva hur vi lever våra liv och allt runt omkring oss som gör att vi upptäcker och kommer till nya insikter. När sådant sker så börjar healingen på individens egen nivå - processen kan starta.

Det är viktigt att Meipharos får den respekt den förtjänar och värderas efter vad den är och vad den står för. En mycket högfrekvent och allomfattande kärleksfull healingmetod för dagens och framtidens folk. Meipharos ger insikter, lärdomar, kunskap och ger oss sanningen om oss själva och andra. Det är den Högsta Ovillkorliga Kärleken vi ska finna genom Meipharos
intentioner. Du kan få hjälp med det som är svårt att klara av själv eftersom Guds Kärleksfulla Nåd finns i Meipharos.

Information om Mp's uppläggning:
Det finns 3 nivåer i Meipharos.  Det går utmärkt kan stanna på vilken nivå som helst - alla är fristående. Du kan välja att låta en grad integreras under en tid innan du går vidare, (vilket vi rekommenderar) det är naturligtvis olika och helt individuellt vad vi känner i vårt inre. I MP 5 - 6 - 7  Master får du initiera och lära ut i alla steg. 

Ingen förkunskap behövs för att lära sig Meipharos MP 1-2.
Meipharos Healing är en andligt utvecklande healingmetod där du först och främst healar och läker dig själv. Meipharos Healing öppnar upp dig och hjälper dig på din väg framåt mot ett positivare och ljusare liv. 

Notering: Initieringarna tar man emot i meditationer, det blir en behaglig process på det sättet.

Meipharos Healing. MP 1-2 

Pris 1700kr
 

  • Ingen förkunskap behövs.
  • 7 utbildningsveckor.
  • Du tar emot två initieringar.
  • Diplom efter godkänd kurs.
  • Du kan heala dig själv och andra både fysiskt och på distans.
  • Distanskurs, du läser hemma i lugn och ro.
  • Du får en kursmanual via din mail.


Är fysisk kontakthealing  och är grundläggande för MP. I denna första del av Meipharos blir du initierad i en symbol och namnet är ISOS, den är jordande/balanserande.

Intentionen i MP 1-2 

Intention 1.
Meningen med den första initieringen är att man ska begrunda och reflektera över sitt liv från födseln till nuet. Både själsligt, emotionellt och mentalt. Man ska gå igenom allt lidande som man själv blivit utsatt för, likaså se allt man orsakat andra. Man ska förlåta sig själv och förlåta andra och det ska komma från hjärtat. Sakral och rotchakra öppnas och när så sker så öppnas du upp inför steg två. Det är viktigt att människan får insikt om sitt varande, hur man är och hur man agerar och förhåller sig mot sin omgivning och universum.

Intention 2.
Fortsätt rannsaka och begrunda dig själv, gå till botten med allt! Reflektera och meditera över ditt liv, gå djupt in i dig själv, kom till klarhet och insikt om dig själv och dina enskilda handlingar. Börja sedan att leva efter de resultat du kommer fram till. Det som är positivt för dig själv och mänskligheten. Rättfärdiga ditt resultat! Din själ börjar att vakna upp och den kommer att hjälpa dig i allt du företar dig som kommer av kärlek. Du kommer att bli styrkt av att gå igenom dessa steg. Lyssna inåt i dig själv där finner du vägledning – var sann emot dig själv, det är det som är vägledning.

Läs Intention MP 3-4
Läs Intention MP 5, 6 och 7

Du får en distanshealing med Meipharos innan du går Meipharos Healing MP 1-2 , då kan du känna efter om det känns rätt för dig.

Välkommen!
 

  • Du kan ta emot en distanshealing för 250kr av denna healingmetod. Du får en Swish betalningsanvisning till din mobil från Cool Company AB, du ska bara godkänna. Snabbt och enkelt. Du bestämmer själv när du vill ta emot healingen. Prova!