Purple Reiki

Pris 1200kr

Kanaliserad av Kristen C. Dietz
 

  • Förkunskap Kundalini Reiki behövs
  • Du läser på distans hemma i lugn och ro.
  • Kursen är på 3 veckor.
  • Du får 1 manual på 25 sidor.
  • Du lär dig heala dig själv och andra fysiskt och på distans.
  • Du kan lära ut Purple Reiki till andra.
  • Du får 1 initieirng.
  • Det finns en Purple Reiki symbol.
  • Du får ett Diplom efter godkänd/avslutad kurs.
  • Purple Reiki påstås vara steg 4 från Kundalini Reiki


Purple Reiki är mycket bra på att frigöra energier från andra som fastnat i aura/chakra
Purple Reiki är en enastående och effektiv modalitet av Reiki för att öppna upp blockeringar och frigöra energier som fastnat. Ibland är klienter och även utövaren inte medvetna om att det är andras energier som kan ha fastnat i chakra/aura och misstänker det för ett blockerat chakra. Eller tänker att det i vissa fall kan vara tidigare trauma som orsakat en blockering. Även från tidigare livs trauman. Här kan man effektivt få bort sådan energi. Vi kallar det även entiteter eller astralt skräp. Den är även effektiv att få en så kallad ”klibbande” att släppa taget när den vistas i ens aura. De är energislukande och är något som vi inte ska ha i vårt energifält.

Vad man generellt upplever
Purple Reiki går direkt till problemområdet och löser upp det. Klienten märker skillnad direkt. Man kan lägga märke till värme och att man blossar och blir röd. Värmen kommer även att kännas starkt i händernas chakra på healern. Detta är inget som man behöver vara orolig för utan det är övergående efter några få minuter.

Mycket kraftfull healing
Den kraft, styrka och hastighet som på Purple Reiki har på energiplanet när det gäller att transformera energier kommer att förvåna många av de människor som använder Purple Reiki. Det är en ren kraft som har en snabb överföring av energi. Alla blir blir positivt överraskade av det. Det är ett ganska nytt system som Universum levererat till mänskligheten och man ska inte underskatta det, vilket man likväl gör, och därför ignorerar man Purple Reiki som ytterligare en variant av alla de övriga Reiki-modaliteter som finns. Det är verkligen något att beakta. Det finns mycket lite material att finna om denna underbara och kraftfulla metod.

Förkunskap Kundalini Reiki behövs eftersom denna energi är mycket kraftfull
Purple Reiki kräver att man har eller utbildar sig i Kundalini Reiki Master för att tillgodogöra sig kunskap från detta system så skonsamt som möjligt. Du måste vara redo för att ta emot en initiering från Purple Reiki och det blir du genom den förkunskap som de ger eftersom denna energi är mycket kraftfull.

Purple Reiki påstås vara steg 4 från Kundalini Reiki
Det ska även vara en tidsgräns på 30 dagar mellan Kundalini Reiki Master initieringarna och Purple Reiki initieringen. Purple Reiki påstås vara det 4:e steget räknat från Kundalini Reiki Master.

Välkommen att gå denna starka healingmetod.