Purple Reiki.
Kanaliserad av Kristen C. Dietz. 

Pris 1400kr. 

  • Förkunskap Kundalini Reiki Master behövs. 
  • Kursen är på 3 veckor.
  • Du får 1 initiering.
  • Du läser på distans hemma i lugn och ro.
  • Du får ett Diplom när du dokumenterat alla övningsveckor och fått godkänt av oss.
  • Det är viktigt att det passerat minst 30 dagar från det att man emottagit initiering i Kundalini Reiki Masterinnan man tar emot en Purple Reiki initiering.
  • Du blir initierad i Purple Reiki Mastersymbolen.


Purple Reiki påstås vara nästa steg efter Kundalini Reiki Master. Purple Reiki är en enastående och effektiv modalitet av Reiki för att öppna upp blockeringar och frigöra energier som fastnat. Ibland är klienter och även utövaren inte medvetna om att det är andras energier som kan ha fastnat i chakra/aura och misstänker det för ett blockerat chakra eller tidigare trauma som orsakat en blockering. Även från tidigare livs trauman. Här kan man effektivt få bort sådan energi. 

Purple Reiki går direkt till problemområdet och löser upp det. Klienten märker ofta skillnad direkt. Man kan lägga märke till värme och att man blossar och blir röd. Värmen kommer även att kännas starkt i händernas chakra på healern. Den kraft, styrka och hastighet som på Purple Reiki har på energiplanet när det gäller att transformera energier kommer att förvåna många som använder Purple Reiki. Det är en ren kraft som har en snabb överföring av energi. Alla blir positivt överraskade av det. Det är ett ganska nytt system som Universum levererat till mänskligheten och man ska inte underskatta det, vilket man likväl gör, och därför ignorerar man Purple Reiki som ytterligare en variant av alla de övriga Reiki-modaliteter som finns. Det är verkligen något att beakta.

Välkommen att lära dig Purple Reiki hos oss.

För dig som redan kan Kundalini Reiki finns Gold Reiki.

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©.