Meridian Flush

Pris 500kr. (ord pris 600kr)

Distanskurs
 

  • Ingen förkunskap behövs.
  • 1 initiering 2 dagar i följd. 
  • 2 veckors övningar.
  • Kanaliserad av Jose Gonzales.
  • Det ingår en svensk manual.
  • Du får Diplom efter godkänd healing kurs.


Meridian Flush. Healing & Spolnings teknik
Meridian Flush är en av de enklaste och mest kraftfulla healande verktyg vi har fått för att transformera och bli fri från blockeringar som vi har med oss från tidigare liv och detta. Meridian Flush cirkulerar i hela kroppen och för in livsenergi (ki) till vitala organ. En rengöring som healar &  spolar hela ditt Meridian - energisystem. Vi kan definiera det som att få "akupunktur utan nålar" för att frigöra energiblockeringar.

Energiflödet
Du kommer att märka en omedelbar ökning av volymen av energiflödet så fort du aktiverar Meridian Flush. När den är aktiverad så börjar den omedelbart att spola och rena ditt meridian system på egen hand så länge som det behövs och sedan stänger den av sig själv. Energin är intilligent och vid medvetande, den släpper energiblockeringar när den rör sig genom dina meridianer. Du kan faktiskt bokstavligt känna hur energin rör sig genom ditt system och strålar ut från kroppen, det känns fantastiskt. Det kan kännas som om kroppen får en energispruta.

Initiering i två steg
Man ger initiering i 2 steg med en dag emellan för maximal utrensning. Ge behandling en gång i veckan, kan ges oftare men med kraftigare utrensning. Effekten av behandlingen verkar 5 dagar i meridiansystemet. Du kan ge annan healing före eller efter Meridian Flush, samt massage eller annan terapi. Djuren har också stor nytta av denna energirening.