Reiki steg 2 fortsättningskurs

Reiki 2 Fortsättningskurs

Pris 1800kr 

Distanskurs
 

  • Förkunskap Reiki 1 behövs. 
  • Du får ta emot 1 initiering.
  • Du får tillgång till 3 symboler.
  • 6 veckors övningar
  • Det ingår en svensk manual på 61 sidor.
  • Du får ett Diplom efter godkänd Reiki 2 kurs.


Reiki 2 kallas Okuden.

Mental – emotionell healing för psykisk balans. Hjälper att läka kroppen, sinnet och själen på alla nivåer. Du läker det förflutna och nutida liv.

Du lär dig att sända distanshealing  till personer, relationer och situationer. Du får 3 symboler som förstärker healingen genom sin speciella egenskap. Reiki 2 förstärker de behandlingar som du lär dig i Reiki 1. Du kan bestämma positiva utgångar och mål till händelser i ditt liv mm. 

I Reiki grad 2 arbetar vi med en mer avancerad del som täcks av Reikis livsenergi. Nu ska du börja att använda och sända healing med symboler som tillkommer i grad 2, och många fler tekniker, bl.a även handpåläggning med hjälp och förstärkning av symbolerna. De här symbolerna kommer från Sanskrit och är heliga. Man vill att de inte visas för de som inte är invigda och vi kan bara be dig att följa detta råd av respekt för Dr Usui och hans läror. Själva symbolerna i sig har ingen kraft, de är bara speciella symboler och ord som vi använder oss av när vi ska använda en specifik typ av Reiki. När du blir initierad i dessa så kan du använda dem, och aktivera dem för dess egenskap. De kan inte skada någon.

När du kan Reiki 2 så har du förkunskap att lära dig Kundalini Reiki och Full Spectrum Healing.

All text är Vita Safirens material och skyddat av Copyrightlagen.

Välkommen till oss!