Hej och välkommen!

Förutom vårt helande kursutbud så är det flera saker som jag sysslar med. Dessa kan du se i menyn här till vänster plus att det finns lite kanaliserat material som jag fått till mig om t.ex Reiki - detta kan du läsa om längst ner i menyn.

Jag har varit verksam inom healing och andlig utveckling sedan 1994 när ett personligt trauma inträffade och jag påbörjade då mitt andliga sökande på allvar (har alltid varit en sökare). Min man Dag och jag har utvecklats personligt och andligt mot ett högre medvetande tillsammans sen 2006 då vi träffades och allt startade upp mer på allvar. Vi har bl.a kanaliserat ett flertal healingmetoder för utveckling mot ett högre medvetande in i den nya tiden "Den Gyllene Tidsåldern".

                                                                                                   ***
Konst ligger mig varmt om hjärtat och tillämpar intuitiv målning, där känslan som kommer inifrån får bestämma färger och motiv och man lämnar sinnet utanför. Jag kommer att visa upp mina alster så att man kan beställa om man skulle vilja äga en sådan målning. Målningarna innehåller koder, färgkoder och healingkoder som startar healingprocesser och läkning framförallt för ägaren av tavlan - men påverkar självklart även alla andra som för övrigt ser tavlan, då på ett gynnsamt sätt. Jag återkommer och förklarar mer om teknik och materialet i övrigt när jag påbörjar denna "tjänst".


Copyright 2021 © Vita Safiren - Sonja & Dag Lindlöf