Balansera & Återkoppla ditt Energisystem

Pris 680 kr

Lider Du av ett ständigt stresspåslag, PTSD  ångest och panik. Då kan jag hjälpa till att lindra den eller så upphör den helt, det hela beror på hur påverkad Du är av stressen. Oavsett så blir den betydligt lättare att hantera mot tidigare.

Det jag gör är att balansera och återkoppla ditt energisystem i kroppen där den uråldriga fly eller fäkta instinkten blivit avstängd/blockerad. Kortisol och adrenalin frigörs normalt så att vi får styrka för att överleva vid ett hot = Kundalinikraften. Ältande och malande tankar som till slut utgör ett gift i kroppen kan också blockera vårt normala tillstånd.

De flesta känner till just detta fenomen fly eller fäkta som en uråldrig instinkt. I dagens moderna samhälle så behöver vi inte den instinkten längre och kan då inte längre hantera det som sker med oss vid en chock eller ett trauma.

I djurvärlden är det annorlunda, de upprätthåller fortfarande denna instinkt och efter en upplevelse så skakar och stampar djuret en stund och börjar beta som om inget har hänt. Detta är ett normalt sätt för djuren att frigöra den skräckupplevelsen de är med om. Skulle de inte kunna hantera det på det sättet så skulle livet inte fungera för bytesdjuren.

Man kan behöva upprepade behandlingar om stressen är svår och eller blandad med ångest och panik och ibland kan man behöva ännu fler behandlingar eftersom det oftast finnas ett undermedvetet motstånd. Avtrycket = minnet  av den traumatiska händelsen finns kvar i det undermedvetna och triggas upp till höga stressnivåer.

Du är varmt välkommen att höra av dig till Sonja via kontaktsidan.

Copyright 2021 © Vita Safiren - Sonja & Dag Lindlöf.