Är du i behov av rensning av energier som satt sig i ditt hem? Det kan vara egna familjens energier som satt sig hårt om någon mått dåligt en längre tid. Ängest, panik, sorg och ilska är energier som lätt fastnar både i väggar och föremål precis som glädje, skratt och kärlek gör och de sistnämnda känslorna stör ju inte precis.

Du kanske nyss flyttat in i en ny lägenhet eller hus och det känns inte så välkomnande som du hade hoppats på. Det kan vara andra människors upplevelser av sorg, sjukdom, trauman som satt sig i väggarna.  Annat som kan orsaka energistörningar är andar som inte vill lämna av en anledning eller gå till den dimension där de ska vara.

Jag har verktyg för att rensa bort de flesta av störande energier genom distansarbete och då även andar.

Det finns även andar som tar sig in i vår aura och tar vår energi, (klibbandar) vi blir trötta energidränerade och känner ofta energivibrationer och andra symtom som kan vara att vi har känslor som vi normalt inte borde ha, det kan även vara symtom av sjukdomskänsla/or och det är på det sättet de kommunicerar och visar oss hur de själva har mått. Ofta vill de söka hjälp men vi förstår inte att det är en ande som påverkar utan vi går omkring i dessa energier som dränerar oss. Ibland så ökar deras påverkan på oss när de är desperata och märker att vi observerat dem - de påkallar ofta hjälp på detta sätt. Kanske upplever du att du mår bra när du inte är hemma men mår direkt sämre när du kommer hem och vistas där.

Vid lättare arbeten kostar tjänsten 550kr.  Vid mer svårbemästrade energirensningar kostar den 1.550kr

Välkommen!

Copyright 2021 © Vita Safiren - Sonja & Dag Lindlöf