TANKEKRAFTSBALANSERING - DISTANSHEALING

Kostar 380kr för en session och 950kr för tre sessioner.

En allomfattande metod där man balanserar upp det mesta som människan kan behöva balansera och lösa upp när det gäller blockerad energi. När sjukdom och andra tillstånd uppstår så har obalanser pågått väldigt länge i vårt system och stagnerad energi har fastnat någonstans i kroppen. Vi kan då arbeta mer frekvent med olika "verktyg" och energier av alla de slag som finns att tillgå även fysiskt, men som används i energiform genom denna metod.

Hur det går till vid en konsultation
Du uppger din problematik som kan vara alla sorters sjukdomar/tillstånd, värk, känslor, tankemönster till att rena ditt hem och dig själv från inkräktande energier. Det ingår även  olika böner för olika ändamål och önskningar. Man skriver en lista på de problem som man önskar få hjälp med som jag sedan arbetar utifrån.

Man kan om man har svårare problem behöva återkommande healingtillfällen vilket beror på att kroppen endast kan bearbeta en del av det begärda helandet när det är mycket och större saker. Jag rekommenderar minst tre tillfällen med någon vecka eller dagar emellan. 
Jag samarbetar helt utifrån min högre aspekt av mig själv och tillsammans med din högre aspekt av dig. Därefter överlämnar jag allt till Universum att arbeta med dig.

Tankekraftsbalansering är en metod som Rolf Diser har skapat.


Copyright 2021 © Vita Safiren - Sonja & Dag Lindlöf.