Distanshealing med en valfri healingmetod

Du kan få distanshealing med en valfri healingmetod. Du väljer själv när du vill ta emot den. Titta på alla våra healingkurser/metoder och välj den healing du önskar. Är du nyfiken på en healingmetod och undrar hur den känns  så är detta ett bra sätt. Att ta emot healing på distans är alltid bra och utvecklande för dig på alla sätt. Pris 200kr. 

Kontakta oss för tidsbeställning av balansering och rening av din aura och dina chakror. Vi avlägsnar ev. entiteter, s.k klibbandar och negativ energi. Vi fyller på med ny livsenergi och ljus i din aura och placerar därefter energier från ädelstenar/kristaller där vi anser att det behövs. Vi avslutar med att jorda och centrera. Vi har mailkontakt.
Healingen tar ca 45 minuter. Pris 500 kr

Kontakta oss för tidsbeställning av vägledningssamtal och healing. Vi hjälper dig komma tillrätta med rädslor, blockeringar eller andra svårigheter som hindrar dig i din utveckling. Tillsammans kan vi finna verktyg som hjälper dig framåt.
Samtalet och healing tar ca 45 min - 1 tim. Pris 650 kr.

Distanshealing till djur. Kontakta oss för tidsbeställning och uppge samtidigt vad ditt djur har för problematik. Vi har i första hand mailkontakt. Vi ger individuell healing, men ger även healing till flockdjur. Pris 350kr.