Pris 850kr

Kontakta oss för beställning av ett helande samtal via telefon. Vi hjälper dig med rädslor, tankar, blockeringar där du sitter fast eller svårigheter som får dig att må dåligt. Tillsammans finner vi verktyg som hjälper dig framåt.

 Du ringer oss på en tid vi bestämmer tillsammans.

Sonja Lindlöf

Det som jag kan hjälpa, vägleda och vara ett stöd för baseras på min egen livserfarenhet och min själs samlade kunskap - vilket blir min specialitet. Jag kan ge råd och stöd genom samtal och ibland behövs healing för att belysa dina rädslor/känslor så att du kan bearbeta och släppa dem.

Vägledningen jag ger dig sår oftast ett frö som börjar växa inom dig, så att du kommer vidare i din utveckling genom egna insikter. Allt är möjligt eftersom vi fokuserar på möjligheterna till förändring!

Oftast räcker det inte med endast ett samtal utan det kan behövas flera över tid eftersom det vi har diskuterat behöver integreras i ditt undermedvetna för att ge insikter och om viktiga beslut som ska fattas och genomföras av dig.

Det jag kan hjälpa till med är inom de flesta livsområden. Olika krämpor/värk är kopplade till känslor och tankar.
Destruktiva relationer är ett stort område. Olika rädslor såsom oro, otrygghet, ångest, panikångest eller ren skräck som ofta kommer från övergrepp av olika karaktär.

Exempel: Det kan uppstå genom mobbning, från verbala eller fysiska övergrepp. Händelser som du tvingats höra eller se.

Känslor av stort ansvar, skam, skuld, samvete, besvikelser och missnöje är andra känslor som vi lider av och brottas med. Dålig självkänsla, självbild och självförtroende är andra saker som uppstår som följer med i kölvattnet.

Jag lär även ut hur du ska jorda starka rädslor/känslor. Jag har även erfarenhet av att avlägsna astrala väsen och andar från din aura/chakra.

Jag har tystnadsplikt.
Sonja Lindlöf
Andlig vägledare, lärare och healer.

Dag Lindlöf

Jag kan hjälpa dig att se och förstå det du behöver hjälp med ur ett högre andligt perspektiv.

Jag kan hjälpa dig att vända på negativa tankar till ljusare och positivare tankar.

Genom ett samtal från mig så kan det bli en positiv förändring för dig, det kan märkas direkt eller så kommer det positiva allt mer in i ditt dagliga liv. Se det som ett frö som växer.

Om det behövs så ger jag dig healing så du lättare kan bearbeta, läka och släppa.

Du kan få upp minnen och känslor. Det är vanligt då det är något du håller på att bearbeta för att kunna släppa. Natten efter ett samtal så kan du sova lite oroligt då du bearbetar det som kommit upp. Eller så sover du djupt. Det är bra att det blir en reaktion, det visar på en förändring och något som läker. Du kan få mer förståelse och insikter dagarna efter vårt samtal.

Jag använder mig av min kunskap, livserfarenhet och mina gåvor. Oftast bara vet jag eller känner på mig vad jag behöver göra eller säga för att vägleda och hjälpa dig. Givetvis så finns min själs samlade kunskap och mina Guider och Änglar tillgängliga.

Även du kan få till dig saker under vårt samtal. Det kan vara bilder du ser, tankar du får eller att du bara känner eller upplever något.

Dina och mina Guider och Högre jag är alltid närvarande under ett samtal. Jag ber alltid för det högsta bästa goda för dig.

Jag har tystnadsplikt!

Varmt välkommen att kontakta mig för ett healade samtal. Uppföljning via mail sker några dagar efter ett samtal, då bestämmer vi hur vi ska gå vidare.

Dag Lindlöf
Andlig vägledare, lärare och healer.