Balansering och rening av din aura och dina chakror.

Pris 800kr

Utföres på distans.

Nedan kan du läsa klienters upplevelser av denna healing.
 
  • Vi avlägsnar ev. entiteter och negativ energi.
  • Vi lagar hål och revor i din aura om det behövs.
  • Vi fyller på med ny livsenergi och ljus i din aura och chakror och placerar därefter energier från ädelstenar/kristaller där vi anser att det behövs.
  • Vi avslutar med att jorda och centrera.
  • Denna healing kan kännas mycket befriande och välgörande.
  • Vi har mailkontakt.
  • Distanshealingen tar ca 45 minuter. 

Välkommen att beställa denna healing.

Aura och chakra rening & balansering på distans.
 
Hej Dag,
Tack från djupet av mitt hjärta för en skön stund. Lite svårt att förklara vad jag kände. Jag kände hur det arbetade i mina chakran och det blev väldigt varmt i dom och jag  fick en känsla av att dom sköjdes igenom. Kände mest i solar plexus och halschakrat. Blev behagligt trött lite lätt yr. Men det har släppt nu och jag känner mig pigg. Har varit lite rädd för att jag har mycket blockeringar eftersom jag har varit nedstängd andligt ett tag. Men det blir väl så ibland att det inte ska gå för fort fram. Är så tacksam för denna stund den ger mig ny kraft och tillit.

Tack jag känner att detta kommer att bli en nystart för mig. Just nu bubblar det av glädje och tacksamhet inom mig Önskar dig en fortsatt fin kväll och tack igen

Mvh Ann-Charlotte

Återkoppling Rensning av Aura/Chakra

Hej! Sonja❤️
Jag vill skriva följande.
Sonjas rensning av min aura och mina chakror var väldigt kraftfullt. Jag kände verkligen hur det jobbade igenom kroppen på olika ställen och hur det släppte. Jag kände hela tiden hur Sonja jordade mig. Efter precis en halvtimma kände jag att det var helt stilla i min kropp och att det var färdigt. Jag sov gott hela natten och drömde många utrensande drömmar. Nästa dag kände jag mig verkligen höjd i min energi och piggare.

Jag kan varmt rekommendera Sonjas chakra balansering och rensning. Jag har gjort det en gång tidigare och var lika nöjd då. Sonja är väldigt noga med beskydd och jordning och hon är väldigt kunnig i det hon gör.

Tack bästa du! Jag är enormt tacksam för din feedback och din visdom som du delar. Jag är glad att du finns i mitt liv!

Kram Carola