VI ERBJUDER FÖLJANDE TJÄNSTER

Öppnande, rensning och balansering av Chakra och Aurarening. Fast Pris - 900kr.
Utföres på distans. Vi avlägsnar ev. entiteter och tar bort negativ energi. Lagar hål/revor i din aura. Fyller på med ny livsenergi och ljus. Healingen kan kännas och upplevas mycket befriande och välgörande, som en nystart för dig.

Helande vägledningssamtal via telefon. Pris per timma -  700kr.
Samtalet leder till insikter som tar dig vidare i din inre utveckling.
 

Djurhealing. Fast Pris 380kr.
Helandet sker på distans. Kontakta oss för tidsbeställning och uppge samtidigt vad ditt djur har för problematik. Vi ger individuell healing, men ger även healing till flockdjur. Ofta healar vi med Alpoda Healing för djur, växter och Moder Jord.

Distanshealing av valfri healingmetod. Fast Pris 580kr.
Läs först i menyn om våra olika healingmetoder för att få en uppfattning om deras egenskaper. Tona in dig på vilken metod du kan tänka dig att ta emot. Vad dras du till? Vad känns bäst? Du bestämmer själv vilken dag & tid du vill ta emot distanshealingen.

DAG'S SPECIALTJÄNSTER
Massagehealing på distans. Fast Pris -  580kr/tillfälle.
Även djur kan ta emot. Du får massage till din rygg, nacke, axlar och ben precis som en vanlig massage men du får även healing, skönt och avslappnande. Du kan känna hur det jobbar i din kropp, som det strömmar och bubblar. Olika organ i kroppen blir påverkade, även leder/muskler. Du får ny energi och en mjukgörande/värmande känsla i kroppen. Smärta kan minska eller försvinna helt. Stagnerad och blockerad energi kan frigöras. Alla har olika upplevelser av Massagehealingen, en del känner mycket direkt, andra känner mer senare. Är det något som måste jobba på djupet så kommer resultatet efter någon dag. Läs gärna referenser.  
Här läser du mer om Dag.

SONJAS SPECIALTJÄNSTER
Sonja Balanserar & Återkopplar Energisystemet. Fast Pris 700 kr/tillfälle.
Lider Du av ett ständigt stresspåslag, PTSD ångest och panik. Då kan jag hjälpa till att lindra den eller så upphör den helt, oavsett blir den betydligt lättare att hantera. Jag balanserar och återkopplar ditt energisystem i kroppen där den uråldriga fly eller fäkta instinkten blivit avstängd/blockerad. Kortisol och adrenalin frigörs normalt så att vi får styrka för att överleva vid ett hot = Kundalinikraften. Malande negativa tankar utgör ett gift i kroppen och kan också blockera vårt normala tillstånd.
De flesta känner till fenomenet fly eller fäkta som en uråldrig instinkt. I det moderna samhället behövs den inte och därför  kan vi inte hantera en chock eller ett trauma på samma sätt. Eftersom det ofta finns ett undermedvetet motstånd så kan upprepade behandlingar behövas om stressen är svår och blandad med ångest/panikattacker. Minnet av den traumatiska händelsen finns kvar i det undermedvetna och triggas upp till höga stressnivåer.

Trippelhealing - Fast pris 1.000 kr
Obalanser i energisystemet: när vi har varit med om traumatiserande händelser så rubbas energisystemen i kroppen. Stress är ett fenomen som i dag är ett vanligt begrepp bland människor på grund av hur vi lever och vad vi varit med om. Ett ständigt stresspåslag, PTSD kan reduceras. I ursprunget använde vi oss av fly eller fäkta instinkterna naturligt, dvs kundalinikraften, urkraften inom oss, vilket hjälpte oss att frigöra rädslan och stressen som uppstod vid fara.

Inre Barnet: det inre barnet inom oss påverkas otroligt mycket när vi växer upp och det kan ha blivit sårat och hårt åtgånget, vilket leder till otrygghet och stress.

De fem elementen: kan rubbas av olika upplevelser och vårt sätt att leva, när det inte finns balans i elementen inom oss blir det energiobalanser. Det är självklart att man ska leva sunt för att ha en god balans men ibland så gör vi inte det. Obalalans i sinne, kropp och själ skapa sjukdom. Genom denna kombination är syftet att återställa harmonin mellan kroppen, sinnet och själen och förbättra hälsan. Metoden balanserar också chakra och rensar meridianerna och stimulerar lymfsystemet och förbättrar blodcirkulationen. Kombinationen balanserar Ditt system och de fem elementen och lugna Ditt inre barn. Räkna med att Din kropp kommer att gå in i en läkningsprocess. Utrensningar kommer därför att ske på olika sätt helt individuellt för Dig.

Notering: Man kan behöva göra flera sessioner eftersom vi aldrig får upp eller kan bearbeta hur mycket som helst vid ett enda tillfälle och det beror helt på vad du varit med om och vad själen tillåter läka i samband med healing. Allt är för det högsta, bästa goda för Dig att bli hjälpt med!

Lindlöf's Akademi - För utveckling och befrielse.
All kärlek Sonja & Dag
 
© 2022 Gäller texter & bilder © All content & images ©