Sonja är mitt namn.

År 2004 läste jag till Reikimaster, därefter inspirerades jag till att lära mig flera healingmetoder. Några år senare fick vi kontakt med guider och uppstigna mästare som gav oss healingmetoder som vi då kanaliserade. Flera av dem finns att tillgå på vår hemsida.

Självkännedom är en viktigt del i min utveckling. Genom självkännedom kan jag hjälpa andra människor med liknande problematik eftersom jag har egen erfarenhet. Medvetenheten växer och insikterna blir fler och fler. Precis som min man Dag jobbar jag hårt för att nå det gudomliga inom mig. Min intention och vision är att hjälpa människor med deras blockeringar. Lära ut healingmetoder till dem som känner sig manade och sökande.

Jag är mycket medial sedan barnsben men förstod inte alltid vad det var jag upplevde. Jag är även sanndrömmare. Högsensitiv är enegenskap som varit i många fall en nackdel men jag har lärt mig mycket av det så det är omvänt nu.

Jag älskar att måla och jag målar andliga och healande motiv genom min intuition.

Jag utför på distans: rensar hus från negativa energier/minnen. Jag kan ta bort entiteter i chakra och s.k. klibbandar från din aura, där de inte är "starkare" än jag och när det är tillåtet. Jag kan hjälpa andar över till rätt dimension när de är fast som jordbundna eller platsbundna.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Sonja Lindlöf

Jag heter Dag.

Jag vill hjälpa människor att må bättre. Jag vill hjälpa andra att hitta det andliga i sig själv. Jag vet av egen erfarenhet att det går att må allt bättre när man tar till sig det andliga och får in det i sitt liv mer och mer. Livet blir mer fylld av en djupare mening och förståelse.
 

Rädslan minskar genom förståelse hur den fungerar. Vi är ofta rädda för det okända. Men när vi förstår mer så är det inte lika okänt längre. Då kan vi välja ett annat sätt att se och agera på rädslan. Vi får allt bättre självförtroende. Här får vi också ha tålamod med oss själva, det kan ta tid att bli helt fri. Vi ska därför berömma oss för det arbetet vi gör under resans gång. 

Jag tror på en kärleksfull Gud som finns överallt. Min Guide sa för ett antal år till mig: Se ljuset överallt, i varje stund, alltid. Det försöker jag verkligen att göra och jag blir allt bättre på det.

Jag och Sonja har kanaliserat många healingmetoder, det är vi glada och stolta över. Den första healingmetoden vi tog emot var Meipharos Healing år 2006. Vi har lärt ut healing sedan dess. Senast kom vi ut med Gudinnas Vita Flamma. 

Du är välkommen att gå en healingkurs hos oss. Alla healingmetoder är utvecklade. Känner du att du dras till någon healingmetod, då är det en bra vägledning.

Varmt välkommen att kontakta mig.
Dag Lindlöf